See aasta algas teatega, et oma armsast asukohast Ahtri 6 tuleb märtsi lõpuks välja kolida, sest kinnisvara tahab arendamist. Samas tasub suhtuda, et iga asja lõpp on millegi algus. Mina tegin otsuse, et selliseid teateid enam ei soovi tulevikus saada ja hakkasin hoolega otsima oma salongile sobivat pinda, mida osta. Juuksur Piret, kes töötas nn ajutiselt 1 aasta ja 10 kuud pidi ka hakkama otsima omale kohta, kus jätkata klientide teenindamisega. Taas kehtib hea vanasõna, kes otsib see leiab! Coconelle Salong kolis ajutiselt Ingliroos salongi aadressiga Tuukri 50 ja juuksur Piret avas oma uhiuue Lanna salongi aadressil Tuukri 52. Taas mitte just väga kaugel üksteisest.
Igal juhul kui taevased jõud Coconellele kinnisvaraõnne lahkelt jagavad siis õnnestub ka uue pinna leidmine ja annab võimaluse teha veel ilusam ja hubasem salong kui oli eelmine. Ilusat kevadet!