Kobido massaažiga näohoolitsus kellele ja milleks? Jaapan ja selle iidse maa kultuur ja kombed on imetlusväärsed ja imetleda tasub ka selle maa ilu, mis peitub kõikjal sealhulgas naiste näojoontes ja kaunis naha. Jaapanlanna ilu ideaal sarnaneb kirsiõiega, nahk peab olema sile, luminoosne ja ümar. Lohkuvajunud põsed, allavajunud näoovaal või krobeline ja tuhm nahk on omadused, mida jaapanlanna ei soovi peeglisse vaadates näha.

Jaapani keelest tõlgituna tähendab KOBIDO “Ilu säilitamise teed” ja on üheks kõige tõhusamaks tuntud looduslikuks meetodiks, mille abil saab tõsta näoovaali, ühtlustada jumet ja isegi puhastada nahka. Kobido aitab vältida tänapäeva moodsaid kirurgilisi vahendeid, mida kasutatakse näoovaali kujundamisel. Eriliseks teevad massaazi erinevad võtted ja iseloomulik on mitmekülgne kokkupuude erinevate nahakihtidega, lihaste, nahaaluse rasva ja veresoonkonnaga. Kobido ergutab vereringet ja samalajal rahustab närvisüsteemi, sest 15 saj pärineva massaažikultuuri juurde käib ka energeetiline pool, mis aitab peale hoolitsust tunda ennast energiast tulvil ja teotahtelisena.

Hoolitsus sobib meestele, naistele, kõikidele vanustele ja nahatüüpidele. Eriti efektiivne ja kohest muutust on märgata 40+ vanusele, kellel on probleemiks näokontuuride muutused ja sügavamad kortsud.